De naam zegt het al: een massage met warme stenen die zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting. Met afgeronde basaltstenen, ook wel vulkanische stenen genoemd, van ongeveer 45 graden Celsius wordt je lichaam gemasseerd.

De stenen geven een aangename warmte en ontspanning. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Hierna worden je spieren verder los gemasseerd met behulp van de warme stenen en warme olie.
Het helpt het zelfherstel van je lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt je lichaam meer in balans.

Reset Massage
biedt diverse massages:

Over Reset Massage

Achter Reset Massage schuilt Dimitri Vilez, familieman pur sang. Dimitri is getrouwd met Merit en vader van 3 kinderen. Zijn passie om te verbinden en wens om iets nuttigs te doen voor mensen, leidde in 2018 tot het starten van zijn eigen massagepraktijk Reset Massage.

Logo

Telefoon:
06 39 41 88 89

Mail:

Stuur een e-mail

KvK:
69748802

Openingstijden:

Ma. t/m Don. 
19u00 tot 22u00
Vrijdag.
09u00 tot 22u00
Zaterdag in overleg.

Logo licentie Stoel
Logo licentie Wellness
De Massage Academie is een CRKBO geaccrediteerd opleidingsinstituut. De licentie wordt afgegeven na gebleken geschiktheid. Het is een kwaliteitskeurmerk en tevens een bewijs dat ik als masseur voldoe aan de hoge kwaliteitseisen.
De licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden door middel van een terugkomdag. Daar worden de technieken opnieuw geëvalueerd en nieuwe technieken aangeleerd.
Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.