De kracht van Reset Massage ligt erin, dat jou wellness moment aan huis gebracht wordt, gewoon in jou eigen omgeving. Na de behandeling hoef je niet meer de auto in of op de fiets terug.

Aan alles wordt gedacht en voor jou meegebracht: een professionele tafel (ook geschikt tijdens de zwangerschap), grote zachte handdoeken, 100% natuurlijke oliën, een rustgevend muziekje, etc…

Het enige waar jezelf hoeft voor te zorgen is een badjas en slippers.

 

Is thuis voor jou toch niet de meest ideale plek om te ontspannen? Tegenwoordig heeft Reset Massage ook een ruimte ter beschikking, waar gebruik van gemaakt kan worden. Maak dit kenbaar in de aanvraag en wij kijken hoe dit ingepland kan worden. Zo is er een oplossing voor iedereen.

 

Kortom, dit wil je ervaren!

Een massage aan huis. Zo werkt het!

Reset Massage komt met de massagetafel langs bij je thuis;

 De tafel wordt opgebouwd op een rustige behaaglijke plek in huis;

Reset Massage neemt alle benodigde spullen zoals handdoeken, relaxte muziek, etc. mee;

De duur en het type massage hangt af van de geboekte massage.

Reset Massage
biedt diverse massages:

Over Reset Massage

Achter Reset Massage schuilt Dimitri Vilez, familieman pur sang. Dimitri is getrouwd met Merit en vader van 3 kinderen. Zijn passie om te verbinden en wens om iets nuttigs te doen voor mensen, leidde in 2018 tot het starten van zijn eigen massagepraktijk Reset Massage.

Reset Massage staat voor totaal ontspannende momenten bij je thuis, op je werk of event. Waarin u als klant totaal ontzorgd word. Alles wordt meegenomen, professionele massagetafel of stoel, zachte grote handdoeken, professionele 100% natuurlijke oliën en rustige begeleidende muziek.

Kortom dit wil je ervaren!

Logo

Telefoon:
06 39 41 88 89

Mail:

Stuur een e-mail

KvK:
69748802

Openingstijden:

Ma. t/m Don. 
19u00 tot 22u00
Vrijdag.
09u00 tot 22u00
Zaterdag in overleg.

Logo licentie Stoel
Logo licentie Wellness
De Massage Academie is een CRKBO geaccrediteerd opleidingsinstituut. De licentie wordt afgegeven na gebleken geschiktheid. Het is een kwaliteitskeurmerk en tevens een bewijs dat ik als masseur voldoe aan de hoge kwaliteitseisen.
De licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden door middel van een terugkomdag. Daar worden de technieken opnieuw geëvalueerd en nieuwe technieken aangeleerd.
Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.