Of je nu een massage neemt om je spieren te versoepelen, even te ontsnappen aan je drukke dagelijkse leven of om van die ellendige pijn af te komen die je al een tijdje in je nek, schouder of rug voelt. Resetmassage biedt diverse massagebehandelingen aan huis, op kantoor of op je event.

Reset Massage
biedt diverse massages:

Reset Massage thuis, op je werk of evenement

Pijnlijke spieren, stress (op je werk), of een lage weerstand? Een massage is dan een weldaad voor zowel je lichaam als geest. Pak je moment om tot rust te komen, je spieren te versoepelen en ultiem te ontspannen. Reset je lichaam en geest en laad jezelf op!

Over Reset Massage

Achter Reset Massage schuilt Dimitri Vilez, familieman pur sang. Dimitri is getrouwd met Merit en vader van 3 kinderen. Zijn passie om te verbinden en wens om iets nuttigs te doen voor mensen, leidde in 2018 tot het starten van zijn eigen massagepraktijk Reset Massage.

Reset Massage staat voor totaal  ontspannende momenten bij je thuis, op je werk of event. Waarin u als klant totaal ontzorgd word. Alles wordt meegenomen, professionele massagetafel of stoel, zachte grote handdoeken, professionele 100% natuurlijke oliën en rustige begeleidende muziek.

Kortom dit wil je ervaren!

Logo

Telefoon:
06 39 41 88 89

Mail:

Stuur een e-mail

KvK:
69748802

Openingstijden:

Ma. t/m Don. 
19u00 tot 22u00
Vrijdag.
09u00 tot 22u00
Zaterdag in overleg.

Logo licentie Stoel
Logo licentie Wellness
De Massage Academie is een CRKBO geaccrediteerd opleidingsinstituut. De licentie wordt afgegeven na gebleken geschiktheid. Het is een kwaliteitskeurmerk en tevens een bewijs dat ik als masseur voldoe aan de hoge kwaliteitseisen.
De licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden door middel van een terugkomdag. Daar worden de technieken opnieuw geëvalueerd en nieuwe technieken aangeleerd.
Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.