Creëer een heerlijk ontspanningsmoment tijdens uw personeelsfeest, beurs of congres.

De stoelmassage is bij uitstek geschikt voor op beurzen en evenementen en een absolute publiekstrekker. De duur van een massage kan variëren van  10-20 minuten. Doordat de kleding tijdens de stoelmassage aan blijft en er gebruik gemaakt wordt van een stoel in plaats van een tafel, is het laagdrempelig en comfortabel. Bezoekers staan al gauw in de rij voor hun massage.

De masseur kan bezoekers actief benaderen en inspelen op de activiteiten van de opdrachtgever. Zo wordt er een brug geslagen tussen de ontspanningsmassage en het bedrijf.

 

Een stoelmassage op jouw event. Zo werkt het!

Reset Massage komt met de massagestoel op locatie.

10-20minuten (naargelang de drukte) demo-massage per persoon.

Massage over de kleding heen.

Meer informatie of offerte stoelmassage voor jouw event aanvragen?

Over Reset Massage

Achter Reset Massage schuilt Dimitri Vilez, familieman pur sang. Dimitri is getrouwd met Merit en vader van 3 kinderen. Zijn passie om te verbinden en wens om iets nuttigs te doen voor mensen, leidde in 2018 tot het starten van zijn eigen massagepraktijk Reset Massage.

Reset Massage staat voor totaal ontspannende momenten bij je thuis, op je werk of event. Waarin u als klant totaal ontzorgd word. Alles wordt meegenomen, professionele massagetafel of stoel, zachte grote handdoeken, professionele 100% natuurlijke oliën en rustige begeleidende muziek.

Kortom dit wil je ervaren!

Logo

Telefoon:
06 39 41 88 89

Mail:

Stuur een e-mail

KvK:
69748802

Openingstijden:

Ma. t/m Don. 
19u00 tot 22u00
Vrijdag.
09u00 tot 22u00
Zaterdag in overleg.

Logo licentie Stoel
Logo licentie Wellness
De Massage Academie is een CRKBO geaccrediteerd opleidingsinstituut. De licentie wordt afgegeven na gebleken geschiktheid. Het is een kwaliteitskeurmerk en tevens een bewijs dat ik als masseur voldoe aan de hoge kwaliteitseisen.
De licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden door middel van een terugkomdag. Daar worden de technieken opnieuw geëvalueerd en nieuwe technieken aangeleerd.
Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.