Als er een moment is waarop je lichaam het zwaar te verduren heeft, dan is het wel tijdens een zwangerschap.

Niet alleen je lichaam verandert, ook je hormoonhuishouding gaat flink met je aan de haal. Daarnaast kun je ook fysieke klachten ontwikkelen, zoals bekkeninstabiliteit, pijn in rug en nek en slecht slapen. Een zwangerschapsmassage is een speciale massage voor aanstaande moeders die, naast de ontspannende werking ook de spieren versoepelt en klachten verlicht. De massage zorgt er ook voor dat het hoofd even helemaal tot rust komt.

Effecten van zwangerschapsmassage:

  • Spieren worden soepeler;
  • Diepere ademhaling, je komt helemaal tot rust;
  • De zwangerschap wordt bewuster en intenser ervaren;
  • Vermindert klachten (rugpijn, kramp in kuiten, vasthouden van vocht);
  • Zorgt voor de aanmaak van het gelukshormoon;
  • Betere doorbloeding.

Reset Massage beschikt over een prenatal tafel. Dat betekent dat het buik-/borststuk weggehaald kan worden. Op die manier licht de buik ondersteund in de tafel. De aanstaande moeder kan zo ook weer even genieten van de buikligging.

Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf 14 weken zwangerschap.

Reset Massage
biedt diverse massages:

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW

Alle bedragen zijn inclusief sevicekosten (€20): voorrijkosten (tijd en km’s), op- en afbouwen tafel, en waskosten. 

Woon je buiten een straal van 30km vanaf Apeldoorn? Dan zal er vanaf 30 km een extra vergoeding van €0,25 p/km in rekening gebracht worden. Bijv. Is de totale rit heen en terug 80 km. 80 km - 30 km = 50 km x €0,25 = €10,5

De bedragen zijn exclusief parkeerkosten. Indien de masseur betalend moet parkeren, worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

Over Reset Massage

Achter Reset Massage schuilt Dimitri Vilez, familieman pur sang. Dimitri is getrouwd met Merit en vader van 3 kinderen. Zijn passie om te verbinden en wens om iets nuttigs te doen voor mensen, leidde in 2018 tot het starten van zijn eigen massagepraktijk Reset Massage.

Reset Massage staat voor totaal ontspannende momenten bij je thuis, op je werk of event. Waarin u als klant totaal ontzorgd word. Alles wordt meegenomen, professionele massagetafel of stoel, zachte grote handdoeken, professionele 100% natuurlijke oliën en rustige begeleidende muziek.

Kortom dit wil je ervaren!

Logo

Contactgegevens
06 39 41 88 89
info@resetmassage.nl
KvK 69748802

Openingstijden
Maandag & Dinsdag: 19.00 tot 22.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag & Vrijdag: 19.00 tot 22.00 uur
Zaterdag in overleg

Algemene voorwaarden
Privacy Statement

Logo licentie Stoel
Logo licentie Wellness
De Massage Academie is een CRKBO geaccrediteerd opleidingsinstituut. De licentie wordt afgegeven na gebleken geschiktheid. Het is een kwaliteitskeurmerk en tevens een bewijs dat ik als masseur voldoe aan de hoge kwaliteitseisen.
De licentie dient jaarlijks vernieuwd te worden door middel van een terugkomdag. Daar worden de technieken opnieuw geëvalueerd en nieuwe technieken aangeleerd.
Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.